Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα DOOM και DOOM II υποστηρίζουν widescreen οθόνες μετά από 27 χρόνια

*
H Bethesda ανακοίνωσε πως άλλαξε τον κώδικα στο αρχικό DOOM και στο DOOM II, έτσι ώστε να υποστηρίζουν σωστά την απεικόνιση σε widescreen οθόνες. Το αρχικό DOOM θα γίνεται render natively σε 16:9 χωρίς το letterboxing και αυτή η αλλαγή έρχεται να βοηθήσει κυρίως τους κατόχους Nintendo Switch, iOS και Android συσκευών, καθώς εκεί τα περιθώρια ήταν αρκετά πιο έντονα και μεγάλα. Οι δύο τίτλοι υποστηρίζουν πλέον και συσκευές με 90Hz και 120Hz, ενώ και η σχετική μηχανή είναι συμβατή με τα DeHackEd mods, gyro aiming για το Nintendo Switch και το DualShock 4 σε PS4 και PC, καθώς και με χειριστήρια στο iOS. Το σχετικό update είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*